Agressieve zwartrijder slaat beveiliger met gebalde vuist in stationshal Tilburg

22 oktober 2016 om 12:58
nl
Een 36-jarige beveiliger is vrijdagavond in de stationshal in Tilburg meerdere keren in zijn gezicht geslagen. Hij liep daarbij een scheur in zijn kaak op. Toegesnelde agenten arresteerden na een zoekactie een 26-jarige man uit Vlijmen. Hij gaf toe de beveiliger te hebben geslagen, meldt de politie zaterdag.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De vechtpartij ontstond vrijdagavond bij de toegangspoortjes in het station. De man uit Vlijmen wilde zonder kaartje doorlopen, maar werd tegengehouden door de 36-jarige bewaker.
WorstelingDaarop ontstond een worsteling waarbij de beveiliger een paar maal met de vuisten in zijn gezicht werd geslagen en op de grond viel. De agressieve man rende toen het station uit.
De vechtersbaas stak de Spoorlaan over en rende de Stationsstraat in. Diverse politieagenten keken in het centrum uit naar de dader met zwart petje en ringbaardje.
CamerabeeldenDienders die de Noordstraat inreden, zagen een man lopen die voldeed aan het signalement. Ze spraken hem aan. De man gaf toe dat hij ruzie had gehad op het station omdat hij geen kaartje had.
Hij had die man geslagen 'omdat die hem had aangeraakt'. Er zijn camerabeelden waarop de mishandeling is vastgelegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.