'Muziek maken, optreden en met mijn kinderen spelen', het leven van Gers Pardoel

22 oktober 2016 om 13:23
nl
Gers Pardoel noemt zichzelf geen rapper, maar artiest. "In Nederland word je altijd in een hokje gedrukt. Alles in mijn leven draait maar om één passie: muziek maken. In welke categorie die muziek vervolgens wordt gestopt, boeit me eigenlijk helemaal niet", zegt de Brabander in De Telegraaf.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De zanger uit Kaatsheuvel brengt binnen een paar maanden zijn nieuwe album Jongensdroom uit. De titel heeft alles te maken met de fase waarin de vader van twee kinderen momenteel zit.
"Mooi toch die titel? Mijn bestaan is momenteel namelijk één grote jongensdroom. Ik heb altijd van mijn muziek willen leven en dat heb ik voor elkaar gekregen. Dat is echt heel tof. Muziek maken, optreden en met mijn kinderen spelen, zo ziet mijn leven er uit."
'Alles zit erin'Gers heeft zijn hele ziel en zaligheid in zijn nieuwe album gestopt, dus of hij nou een nieuwe hit scoort of niet, voor hem is de plaat nu al een succes.
"Alles uit mijn leven zit erin. Hoe ik denk, wat ik meemaak, mijn kinderen. Mijn gevoelens, situaties waarin ik heb gezeten: alles heb ik van me afgeschreven. Het enen nummer is ook heel anders dan het andere, ze zijn allemaal totaal verschillend. Samenwerkingen met andere artiesten ook. Je wilt toch niet je hele leven dezelfde dingen maken?"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!