'Kleine café aan de haven' moet nieuwe 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' worden

22 oktober 2016 om 17:21
nl
De Bossche zanger John de Bever komt met een opvolger van zijn hit 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Zijn cover van 'In 't Kleine café aan de haven' moet hem hopelijk opnieuw een gouden plaat opleveren, zegt hij tegen Omroep Brabant. Zijn nieuwe plaat is volgens hem een ode aan zijn ontdekker: Vader Abraham.
Profielfoto van Yoeri Vugts
Geschreven door
Yoeri Vugts

Pierre Kartner ontdekte de destijds 14-jarige John de Bever tijdens een optreden. Daarvoor verdient hij wel iets terug, dacht de Bosschenaar. Hij maakte een cover van misschien wel Kartners bekendste nummer 'Kleine café aan de haven'. "Maar wel een feestnummer, het lijkt eigenlijk niet meer zo op het origineel", aldus De Bever.
Pierre is akkoordDat de volkszanger hoog inzet weet hij maar al te goed. "Het is een risico om zo'n nummer te coveren. Maar Pierre zegt dat het totaal anders is, dus dan is het goed."
Kartner zelf horen we niet op de nieuwe plaat, maar hij krijgt wel een gastrol in de videoclip. "Hij was bij de opnames en hij komt ook voor in een paar shots van de clip."
Geen genoeg van krijgenDat er een opvolger komt van 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' betekent niet dat De Bever het zingen van deze hit beu is. "Ik krijg er zoveel energie van. Dat verveelt nooit. Ik kan er nog wel een tijdje op teren."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.