Video

Doelpunt Bart Ramselaar voorkomt depressie bij PSV

23 oktober 2016 om 00:44 • Aangepast 21 november 2020 om 06:42
nl
De opluchting in het Philips-stadion was zaterdagavond groot toen Bart Ramselaar in de 77e minuut PSV met een lepe 'chip' op een 1-0 voorspong zette. Een goal die beslissend bleek te zijn en PSV drie broodnodige punten opleverde. Met een beetje fantasie zou je kunnen zeggen dat het doelpunt van Ramselaar voorlopig het seizoen voor PSV redt.
Profielfoto van Paul Post
Geschreven door
Paul Post

Want de Eindhovense landskampioen komt dit voetbalseizoen maar moeizaam op gang en bij nieuw puntverlies zou de achterstand op Ajax en/of Feyenoord wel érg groot worden en het moraal bij de club onder het vriespunt dalen. Maar dat Ramselaar het seizoen voor zijn club redde, gaat de matchwinner toch iets te ver.
"Ik denk dat dit overdreven is. Ik ben blij dat ik het nu heb gedaan, maar met zoveel kansen moeten we veel meer doelpunten maken. We moeten een inhaalslag maken. Zondag spelen de concurrenten tegen elkaar, dus we hebben toch een goede stap gezet."

Wachten op privacy instellingen...

Blij met de overwinning, niet met het niveauOndanks de overwinning was er na afloop van de wedstrijd weinig blijdschap te zien. Daarvoor was de overwinning van PSV te moeizaam afgedwongen en is er ontevredenheid over de vorm waarin de ploeg verkeert.
"Dat we niet heel vrolijk zijn, is aan iedereen wel te zien. Maar drie punten is nu het enige dat telt. We moeten ons focussen op de rest en dan komt het goede voetbal ook wel weer."

Wachten op privacy instellingen...


'Ik had graag willen spelen in Munchen'Ramselaar was één van de weinige PSV' ers die een ruime voldoende haalde met zijn spel en dat was niet alleen vanwege zijn doelpunt. Opvallend genoeg zat hij enkele dagen eerder nog de gehele Champions League-wedstrijd tegen Bayern Munchen op de reservebank.
"Ik had graag willen spelen in Munchen, maar dat zijn keuzes die ik moet accepteren. Maar ik ben blij dat ik bij PSV veel minuten maak. Dit is goed voor mijn ontwikkeling en wat dat betreft ben ik blij met hoe het gaat."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.