Dode vrouw in woonhotel Eindhoven is medewerkster van 36 uit Best

24 oktober 2016 om 02:13
nl
De dode vrouw die zaterdag in een hotel in Eindhoven werd gevonden, is een medewerkster van het hotel. Het gaat om een 36-jarige vrouw uit Best. Dit laat de politie zondagmiddag weten. Ze werd zaterdag dood gevonden op een kamer van het woonhotel
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Een collega van de vrouw waarschuwde zaterdagmiddag rond kwart voor drie de politie. Vervolgens startte de politie een groot onderzoek gezien de verdachte omstandigheden waaronder de vrouw werd gevonden.
Het is volgens een woordvoerder van de politie nog altijd onduidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen. Of er sprake is van een misdrijf moet verder onderzoek volgens hem uitwijzen. De politie sluit dit echter niet uit.
Man aangehoudenHet onderzoek loopt volgens de politie dan ook nog. Het onderzoek in het hotel, een zogenoemd woonhotel, aan de Leenderweg is volgens de politie grotendeels afgerond. Forensische rechercheurs zijn hier tot zaterdagavond laat beziggeweest. Het hotel is zondag nog wel dicht.
De man die zaterdagmiddag de politie waarschuwde, is zaterdagavond aangehouden. Volgens een woordvoerder niet in verband met de dood van de vrouw. Maar omdat hij harddrugs bij zich had. Ook hinderde hij het onderzoek in het hotel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.