Het drama rond een 14-jarige tienermoeder staat centraal Vandaag in Brabant

24 oktober 2016 om 09:09
nl
In 2014 zou een 14-jarig meisje uit Breda haar pasgeboren baby hebben gedood, in een vuilniszak hebben gedaan en op de galerij van een flat gelegd. Vandaag bepaalt de kinderrechter of en hoe ze daarvoor gestraft moet worden. Het meisje verkeerde waarschijnlijk in geestelijke nood.
Profielfoto van van den Heuvel Peer
Geschreven door
van den Heuvel Peer

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Het dode kindje werd gevonden aan de Ganzerik in Breda. Een bewoonster van het flatgebouw vond de zak en dacht in eerste instantie dat ze een konijnenpootje zag. Maar het bleek het voetje van het babylijkje te zijn.
  • Vandaag wordt er misschien meer duidelijk over de dood van een 36-jarige medewerkster van een woonhotel aan de Leenderweg in Eindhoven. De vrouw uit Best werd zaterdag dood gevonden.
  • De politie maakt vanavond de hoogte van de beloning bekend voor wie weet waar Sooi de Coninck is. Hij wordt verdacht van de dood van de 27-jarige Hugo van Houten in Molenschot.


[yuotube:https://youtu.be/ArN9SesRDDQ]
Waar wordt vandaag over gepraat?

  • Nederland is weer klaar met bakken. Tegen alle verwachtingen in is Francis Kuijk uit Kaatsheuvel niet de winnaar geworden van het vierde seizoen van Heel Holland Bakt. De titel ging naar haar aartsrivaal Annemarie.
  • Een vader, moeder en hun zoontje zijn zondagavond aan de dood ontsnapt na een botsing op de A16 bij Breda. Ze werden geholpen door Feyenoord-fans die op weg naar huis waren na de eredivisietopper tegen Ajax.
  • Een voormalig patiënt van de Woenselse Poort in Eindhoven gaf een medewerker van de kliniek 1500 euro om in vertrouwelijke dossiers te kunnen kijken. Dat vertelde de 51-jarige Cees Puts gisteren in de wekelijkse talkshow KRAAK. van Omroep Brabant.


[youtube:https://youtu.be/LaaB0Cy0O9M]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • De Tilburgse ondernemer Hijaj Saleem K. blijkt volgens onderzoeksprogramma Zemla een spil in een internationaal btw-fraudenetwerk. Een deel van de illegale winst kwam terecht bij terroristische groeperingen.
  • De vrouw die zaterdagavond om het leven kwam bij een ongeluk op de A50 bij Veghel was een 47-jarige Weertse. Vier andere vrouwen raakten bij het ongeluk gewond.
  • Op de 23ste dag van Stoptober heeft Arianne iemand gevonden die was gestopt, maar weer is begonnen met roken.


[facebook:https://www.facebook.com/100010681603980/posts/318772505155467]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!