Vijf gewonden onder wie twee kinderen bij frontale botsing Wintelre: grote ravage, auto's total loss - Omroep Brabant

Vijf gewonden onder wie twee kinderen bij frontale botsing Wintelre: grote ravage, auto's total loss

25 oktober 2016 om 10:24
Bij een ernstig verkeersongeluk in Wintelre zijn maandagavond twee auto’s frontaal tegen elkaar gebotst. Daarbij zijn vijf gewonden gevallen, onder wie twee kinderen van 7 en 9 jaar oud.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De frontale verkeersbotsing gebeurde rond half zeven op de Merenweg. Op die weg is een enorme ravage ontstaan. Brokstukken lagen bezaaid over de weg.
De twee betrokken auto's botsten met behoorlijke snelheid op elkaar. Beide bestuurders kwamen daarbij bekneld te zitten en moesten door de brandweer worden bevrijd.
ZwaargewondEén van hen raakte zwaargewond en is onder begeleiding van de arts van de traumahelikopter met spoed naar het gespecialiseerde St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg gebracht.
In de andere auto zaten twee zussen en de twee kinderen (7 en 9) van de bestuurster. Ook zij zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van hen is er ernstig aan toe, de andere inzittenden hebben lichtere verwondingen opgelopen.
Veel hulpdienstenDe hulpdiensten waren in groten getale aanwezig om hulp te verlenen, waaronder een brandweerwagen, meerdere politiewagens, ambulances en een traumahelikopter.
Verkeersspecialisten van de politie deden technisch onderzoek naar de oorzaak van het ernstige ongeluk. Daarna pas werden de voertuigen weggetakeld.
De Merenweg bleef tot negen uur afgesloten in beide richtingen voor onderzoek.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...