Vandaag in Brabant dacht je dat je je hagelschade wel vergoed kreeg

25 oktober 2016 om 08:56
nl
Een boer uit Someren is het eerste slachtoffer van hagelschade dat een kort geding aanspant. De zaak dient vandaag voor de rechtbank in Rotterdam.
Profielfoto van Bouma Cor
Geschreven door
Bouma Cor

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • De boer heeft een zaak aangespannen tegen zijn verzekeraar Achmea. Die wil de hagelschade na de storm van afgelopen juni niet vergoeden omdat die niet onder de verzekering zou vallen.
  • De verdachte van de mislukte moordaanslag op een boer in Boekel moet als het aan de officier van justitie ligt twaalf jaar de cel in. Vandaag hoort hij zijn straf.
  • Vandaag krijgen we de zon niet te zien. Het is wel droog en bij weinig wind wordt het 11 of 12 graden.


[tweet:https://twitter.com/MeteoGroupWeer/status/790567740490846208]
Waar wordt over gepraat?

  • Een destijds 14-jarig meisje uit Breda dat haar pasgeboren baby doodde is maandag veroordeeld tot voorwaardelijke jeugddetentie van acht maanden met een proeftijd van twee jaar. Ook moet ze behandeld worden door de GGz.
  • Wethouder Ben Maathuis van de gemeente Landerd moest afgelopen weekend een voetbalwedstrijd van zijn zoon verlaten vanwege een akkefietje met de scheidsrechter. De wethouder sloeg tijdens de rust de bal uit de handen van de arbiter.
  • Woensdagavond ontvangt Kozakken Boys Ajax in Werkendam. De Amsterdammers spelen een bekerwedstrijd tegen de amateurs.


[tweet:https://twitter.com/KozakkenBoys/status/790625400238014464]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • Bij een ernstig verkeersongeluk in Wintelre zijn maandagavond twee auto’s frontaal tegen elkaar gebotst. Daarbij zijn vijf gewonden gevallen, onder wie twee kinderen van 7 en 9 jaar oud.
  • Bij de dodelijke autocrash in Australië waarbij zaterdag een Noord-Hollandse vrouw (20) om het leven kwam, was ook een Brabantse betrokken. Het gaat om een 20-jarige vrouw uit Bakel.
  • De houten voordeur van het Oeteldonks Gemintemuzejum in Den Bosch is maandagavond met vuurwerk opgeblazen. Van de daders ontbreekt elk spoor.


[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=64N8o4qV7i4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!