Paard Zorro populairder dan hunk Wayne - Omroep Brabant
Video

Paard Zorro populairder dan hunk Wayne

27 oktober 2016 om 20:19
nl
Megatrots is Deveney Raaymakers (22) op haar Zorro. Het paard siert de kalender van Horse& Hunk, een jaarkalender vol sexy mannen op paarden. Maar zo macho als de 'hunks' is Zorro niet.. "Wij kleden hem vaak aan met roze en hij heeft vlechtjes."
Geschreven door

Overspoeld door reactiesOp Facebook en Instagram is Deveney overspoeld door reacties van fans van Wayne, maar ook van Zorro. "Als ik de foto's in groepen deel van paarden dan zeggen ze van: 'Doe mij het paard maar', maar bij bijvoorbeeld het Omroep Brabant artikel zijn ze meer fan van Wayne, van de hunk," vertelt ze. Maar wie nou de echte hunk is? "Ja stiekem toch wel Zorro."
Macho?De hunk op de foto's is Wayne Siebenga. Hij deed mee aan het MTV-programma Ex On The Beach Double Dutch. Maar voor Deveney was Wayne geen bekende. “De foto’s werden al in april gemaakt. Ik had toen nog geen idee dat hij hier aan meedeed. Maar ik vind het nu achteraf wel leuk.” [tweet:https://twitter.com/evadeschipper/status/791662847768002560]MTV's Wayne is een echte macho. Maar Zorro.. "Hij vindt zichzelf wel heel macho. Maar wij kleden hem vaak aan met roze en hij heeft vlechtjes," lacht de Udense.

Zorro is de maand aprilHet Udense paard is te vinden bij de maand april. Zorro, een Tinker, is niet zomaar gekozen. “Ze wilden een paard dat trucjes kan doen, zoals op commando steigeren.” Dit is dan ook precies wat het paard op de foto in de kalender doet. [Facebook:https://www.facebook.com/deveney.raaymakers/posts/1188584774537382?pnref=story]“Ik vind het super gaaf. Het is toch een leuk idee dat hij nu voor eeuwig ergens op staat?”, aldus de Udense. De makers van de kalender vonden Deveney en haar Zorro via de Facebook-pagina die ze voor het paard maakte: Tinker Zorro.
De kalender is online te bestellen en te koop op paardenevenementen. Een deel van de opbrengst gaat naar het Brooke Hospital for Animals.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.