Kinderen in Nepal blij met lappenbeesten van Melvin (9) uit Esch

5 juni 2018 om 17:34 • Aangepast 21 november 2020 om 06:34
nl
Wekenlang heeft Melvin Erkemeij uit Esch hard gewerkt aan zijn lappen knuffels, maar nu ziet hij waar hij het allemaal voor heeft gedaan. Voor blije gezichtjes in Nepal. Melvin is daar om er zijn zelfontworpen lappenbeesten aan kinderen uit te delen en ze worden goed ontvangen.
Profielfoto van Groot Sylvia
Geschreven door
Groot Sylvia

Aan het begin van de herfstvakantie vloog Melvin samen met zijn ouders naar het Aziatische land. Samen reizen ze het land door om de knuffels uit te delen. Hij heeft al heel wat kinderen blij gemaakt.
[Facebook:https://www.facebook.com/peace.by.melvin/posts/361053644233712]
LEES OOK: Driehonderd zelfgemaakte knuffels klaar voor vertrek naar Nepal
'Fantasievossen'Melvin bedacht zijn knuffelplan een jaar na de zware aardbeving in Nepal. Hij vond het verschrikkelijk dat de kinderen alles kwijt waren en een jaar later nog niks hadden. De jonge goedzak ontwierp de knuffelbeesten zelf, bij het maken kreeg hij hulp van zijn moeder en tientallen vrijwilligers. Meer dan driehonderd had hij er uiteindelijk en in vijf dagen tijd deelt hij ze allemaal uit.
Na deze week is hij er niet klaar mee, dan wil hij knuffels inzamelen voor kinderen in Syrië. Maar eerst is het dan tijd voor een pauze.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.