Man (62) en vrouw (59) uit Rijen doodgereden in Tilburg, dader rijdt door - Omroep Brabant
Video

Man (62) en vrouw (59) uit Rijen doodgereden in Tilburg, dader rijdt door

28 oktober 2016 om 09:16
nl
Op de Bredaseweg in Tilburg zijn donderdagavond twee mensen doodgereden. Het gaat om een man van 62 en een vrouw van 59 uit Rijen.
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

Bij het oversteken werden ze geschept door een auto, die vanuit het centrum richting Ringbaan West reed. De zwarte auto is na het ongeluk doorgereden. Getuigen hebben een zwarte auto, vermoedelijk een VW Golf, door de Korenbloemstraat zien scheuren met een verbrijzelde voorruit. Er is een burgernetmelding uitgegaan.
[tweet:https://twitter.com/Politie_Tilburg/status/791737058565980161]
Een ooggetuige vertelde aan Omroep Brabant dat de man door de klap van de aanrijding deels in een geparkeerde auto belandde. "Ik hoorde van iemand dat er een auto-ongeluk was en toen ben ik er naartoe gegaan. Ik zag twee mensen op de grond liggen, de man zat vast in de achterruit van een geparkeerde auto."
ZIE OOK: Auto van doorrijder na fataal ongeluk gevonden in Tilburg
De getuige liep eerst naar de jongere vrouw toe. "Ze was nog niet overleden toen ik erbij kwam, maar wel in shock. Er was een man aan het helpen en ik vroeg nog of hij er verstand van had. Dat had hij." Toen ging hij naar de man. "Hij zat vast in de achterruit van een auto. Samen met de politie heb ik hem eruit getrokken." De man werd nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. "Ik denk dat hij op slag dood was."
PolitieVolgens Eric Passchier van de politie zijn de man en de vrouw ter plaatse overleden. De politie heeft, dankzij een getuige, al een deel van het kenteken en roept de bestuurder van de auto op zich snel te melden. "We nemen deze zaak hoog op en er is ons alles aan gelegen om deze meneer of mevrouw bij ons binnen te krijgen", aldus Passchier.
[tweet:https://twitter.com/wa_tilbcentr01/status/791710674900684800]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.