Botsing met lesauto in Tilburg, rij-instructeur naar ziekenhuis

28 oktober 2016 om 13:00
nl
Een personenauto en lesauto zijn vrijdagochtend tegen elkaar gebotst op de Bosscheweg in Tilburg. De rij-instructeur raakte gewond. Ze is met nekklachten en een gebroken midden borstbeen naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

De bestuurder van de personenauto, een oudere man, kwam vanaf het parkeerterrein van de Lidl gereden. Waarschijnlijk zag hij de lesauto over het hoofd. De rij-instructeur probeerde volgens een getuige nog te remmen, maar kon de botsing niet voorkomen.
In het ziekenhuisDe leerlinge was onderweg naar haar examen. ''Een uur later zou ik eigenlijk op moeten voor mijn rij-examen'', vertelt de 18-jarige Amina terwijl ze aan het bed van de rij-instructeur staat.
De instructrice is eerst nagekeken in de ambulance en uiteindelijk toch naar ziekenhuis gebracht. De leerlinge heeft last van haar nek, hoofd en maag. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.
Total lossBeide voertuigen liepen flinke schade op. De auto die van het parkeerterrein af kwam, raakte zelfs total loss. Een bergingsbedrijf heeft beide wagens afgevoerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.