Radiohead eerste grote naam Best Kept Secret: 'Publiekswens komt uit'

28 oktober 2016 om 15:47
nl
Radiohead sluit volgend jaar in juni de vijfde editie van Best Kept Secret af. Dat heeft de organisatie vrijdagmorgen bekendgemaakt. Volgens festivaldirecteur Robert Swarts komt met het optreden van Radiohead 'een publiekswens uit'.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

"Elk jaar vragen we ons publiek in een enquête om hun wensenlijstjes voor volgend jaar in te dienen. Sinds de eerste editie in 2013 staat Radiohead steevast bovenaan. We zijn ontzettend trots en dankbaar dat we deze wens kunnen laten uitkomen", aldus Swarts.
[YouTube:https://youtu.be/yI2oS2hoL0k]
De Engelse band sluit zondag 18 juni het driedaagse festival af. Het optreden op Best Kept Secret is het eerste festivaloptreden van Radiohead op Nederlandse bodem sinds 2001. Radiohead is de eerste naam die bekend is gemaakt. De komende maanden worden nog zo’n honderd andere namen onthuld.  
UitgegroeidDit jaar was het festival met 25.000 bezoekers uitverkocht. Voor de vijfde editie op 16, 17 en 18 juni worden evenveel tickets beschikbaar gesteld. De organisatie kiest er bewust voor om niet door te groeien.
"Met deze capaciteit kunnen we de intieme sfeer behouden en het biedt ons de mogelijkheid om een sterk en onderscheidend muzikaal programma neer te zetten."
[tweet:https://twitter.com/radiohead/status/791927450968190976]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.