Video

Politie houdt zoekactie in Cuijkse vijver in onderzoek naar dood Gertjan Schiltmans

28 oktober 2016 om 15:47
nl
De politie hield vrijdagmiddag een zoekactie in een vijver aan de Heggerank in Cuijk. Waar de agenten precies naar op zoek waren, is niet duidelijk. De politie bevestigt wel dat het met onderzoek naar de dood van Gertjan Schiltmans te maken heeft.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

De politie doet verder geen mededelingen."De stand van het rechercheonderzoek laat het op dit moment niet toe meer gedetailleerde informatie te delen over de gronden, het doel of in een later stadium het resultaat van het onderzoek van vandaag", laat een woordvoerder weten.
Met magneten gezochtVolgens een getuige zocht de politie met magneten in het water. In totaal deden drie agenten onderzoek. Ook stond er een grote politieboot, maar die is niet te water gelaten.
De zoektocht had dus te maken met de dood van Gertjan Schiltmans. Hij werd zondag 16 oktober dood in zijn woning aan de Parallelweg in Cuijk gevonden. De man is door een misdrijf om het leven gekomen.
ZIE OOK: Verdachte (28) opgepakt voor gewelddadige dood van man in Cuijk
'Niks gevonden'Volgens de getuige hebben de agenten niks aangetroffen. Ze hebben hun spullen ingepakt en zoeken niet verder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.