Amina (18) die ongeluk had met lesauto was onderweg naar haar examen - Omroep Brabant

Amina (18) die ongeluk had met lesauto was onderweg naar haar examen

29 oktober 2016 om 12:25
Ben je vol spanning onderweg naar je rijexamen, krijg je een ongeluk met de lesauto. Het overkwam de 18-jarige Amina uit Tilburg vrijdagochtend. Haar rij-instructeur raakte hierbij gewond. Zij is met nekklachten en een gebroken midden borstbeen naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Seunis Rebecca
Geschreven door
Seunis Rebecca

Amina reed vrijdagochtend vol enthousiasme naar het CBR toen ze langs de Lidl aan de Bosscheweg kwam en vol geraakt werd door een automobilist die de lesauto waarschijnlijk over het hoofd had gezien.
HartbewakingDe jonge vrouw vertelt aan Omroep Brabant: “Met mij gaat het minder, ik heb hoofdpijn en maagklachten. Maar met mijn rij-instructeur gaat het al helemaal niet goed. Zij ligt in het ziekenhuis en nu zelfs aan de hartbewaking.”
Hoewel Amina heel erg is geschrokken van het ongeluk baalt ze ook dat ze haar rijbewijs vandaag nog niet in handen heeft. “Ik heb echt super goede lessen gehad. Ik ging er dus echt vanuit dat ik binnen 38 lessen mijn rijbewijs zou halen.”
De hele avond in het ziekenhuisMaar het meeste baalt Amina natuurlijk van het feit dat haar rijinstructrice in het ziekenhuis ligt. Volgens de jongedame heeft de instructrice er alles aan gedaan om haar leerling veilig te houden.
“Zij heeft echt haar eigen leven op het spel gezet. Mijn veiligheid ging voor die van haar.” Daarom bleef Amina vrijdag zolang mogelijk in het ziekenhuis bij haar instructrice.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...