'Ik mag die club niet', Tilburger Mathieu baalt van eigen goal tegen NAC

29 oktober 2016 om 12:48
nl
Justin Mathieu was vrijdagavond de grote verliezer na de wedstrijd FC Oss-NAC Breda. Zijn ploeg ging thuis met 3-4 ten onder omdat hij in eigen goal kopte. Maar waar Tilburger Mathieu nog het meeste van over de zeik was, was dat het juist tegen NAC gebeurde. Hij en zijn familie zijn hardcore Willem II'ers: "Ik speelde tegen een club die ik diep in mijn hart niet mag."
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

Het had zo'n mooie avond kunnen zijn voor Justin Mathieu. In de tweede helft maakte hij voor FC Oss de 3-2 tegen NAC, de aartsrivaal van zijn Willem II. Maar de Bredase ploeg ging er uiteindelijk toch met de winst vandoor. Omdat Mathieu in extremis in eigen doel kopte.
LEES OOK: NAC wint in extremis bij FC Oss: 3-4
Geen matchwinnaar, maar schlemielIn plaats van matchwinnaar is hij nu de schlemiel. Juist tegen NAC en dat zit hem hoog. Hij kaart het na afloop meteen zelf aan. "Ik speelde tegen een club die ik diep in mijn hart niet mag", zegt Justin Mathieu. "En dan zeg ik het netjes. Ik ging 200% de wedstrijd in en heb hartstikke mijn best gedaan. Dan maak je de 3-2, dat geeft een fijn gevoel en dan krijg je 'm zo in de laatste minuut tegen."
'Ik ben een Kruikezeiker'"Ik ben een kruikezeiker en de naam van die club mag je bij ons eigenlijk niet uitspreken", vervolgt Mathieu. "Het is gewoon klote. Het zit diep. Daarom ging ik zo uit mijn dak toen ik die goal maakte. Dat was voor mij extra fijn. Maar dit is natuurlijk wel heel klote."
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=Kq8ofDcP4lA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.