Video

Opluchting en blijdschap bij PSV: 'Crisis werd ons vooral aangepraat van buitenaf'

30 oktober 2016 om 01:35
nl
PSV boekte zaterdagavond een 0-2 zege op bezoek bij Vitesse. Met die overwinning gaf de ploeg zichzelf weer wat lucht na de mindere prestaties van de afgelopen weken, met als dieptepunt de uitschakeling in de KNVB Beker. Bart Ramselaar en Davy Pröpper waren na afloop blij en opgelucht, met een positief gevoel gaan ze nu richting Bayern München.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

"We hadden één duel gewonnen van de laatste zes, dan staat er wel wat druk op. We moesten winnen", zei Pröpper na afloop van het duel met Vitesse tegenover Omroep Brabant. Is de crisis met deze zege bezworen? "Nou, de crisis werd ons vooral aangepraat van buitenaf. Alleen Sparta-uit hebben we echt ondermaats gespeeld."
Ramselaar is vooral blij met de zege. "Het was belangrijk voor ons, na Sparta hebben we ons toch gerevancheerd. We hebben een mooi resultaat behaald."
'Goed gevoel naar duel met Bayern'De focus gaat nu naar dinsdag, dan speelt PSV in eigen huis tegen Bayern München. Ramselaar heeft er zin in. "Gelukkig hebben we nu twee keer op rij in de competitie gewonnen. We gaan met een goed gevoel richting het duel met Bayern. Hopen op een mooi resultaat."
Ook Pröpper kijkt uit naar dat duel. "Hopelijk kunnen we ze iets beter in toom houden dan in de uitwedstrijd. Ik verwacht nu een mooie wedstrijd. En thuis tegen Bayern München gaan we ook voor de winst."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.