Auto's rijden lantaarnpaal omver en slaan over de kop in Helmond, Uden en Dongen

30 oktober 2016 om 12:35
nl
Drie keer reed een auto een lantaarnpaal omver en drie keer vloog de auto over de kop. Het gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag in Uden, Helmond en Dongen.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Rond half een 's nachts was 't mis in Dongen. Op de Vierbunderweg reed een automobilist een lantaarnpaal uit de grond, vervolgens vloog de auto over de kop. De man raakte gewond.
HelmondOp de Europaweg in Helmond is een auto in de nacht van zaterdag op zondag van de weg geraakt. De auto reed een lantaarnpaal omver en ging daarna over de kop. Het ongeluk gebeurde rond kwart voor drie. Ambulancepersoneel heeft een inzittende nagekeken. Die zei dat de bestuurder was gevlucht.
De politie onderzoekt het ongeluk. De auto is getakeld. Waardoor de auto van de weg raakte. is niet bekend.
DronkenOok op de Velmolenweg in Uden ging een auto over de kop. De twee inzittenden, Roemenen zonder vaste woon- of verblijfplaats, gingen er na het ongeluk vandoor. Ze werden uiteindelijk door agenten opgepakt bij een speelweide. Ze hadden allebei teveel gedronken. De auto is getakeld. Een rijbaan werd vanwege het ongeluk tijdelijk afgesloten. Ook hier was een lantaarnpaal omver gereden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.