Jeroen Zoet mist Champions-Leaguewedstrijd van PSV tegen Bayern München

31 oktober 2016 om 12:00 • Aangepast 21 november 2020 om 06:28
nl
Jeroen Zoet doet dinsdagavond zeker niet mee wanneer PSV aantreedt tegen Bayern München. De keeper is onvoldoende hersteld van zijn spierklachten. Remko Pasveer is zijn vervanger.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Zonder Zoet bereidt de Eindhovense selectie zich voor op het duel in het Philips Stadion. Pasveer is, zoals ook in de competitie en beker eerder het geval was, zijn vervanger. Cocu liet op de persconferentie weten dat naast Zoet de 'gebruikelijke' spelers ontbreken. Ook Luciano Narsingh, Jürgen Locadia, Jorrit Hendrix en Siem de Jong zijn afwezig tegen Bayern München.

Wachten op privacy instellingen...

Veel belangstelling buitenlandse persLuciano Narsingh, die de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Vitesse miste, trainde maandagochtend apart. Jetro Willems en Steven Bergwijn, die in Arnhem geblesseerd uitvielen, deden onder grote belangstelling van onder anderen de buitenlandse pers wel mee met de groep. Het tweetal is dinsdagavond gewoon inzetbaar.

Robben kijkt uit naar weerzienVoor Arjen Robben wordt het een weerzien met veel oude bekenden. De aanvaller van Bayern kijkt uit naar de ontmoeting met zijn voormalige werkgever. Robben speelt voor het eerst in Champions-Leagueverband tegen een Nederlandse club.
“Dit wordt de eerste keer sinds ik in het buitenland speel, dat ik naar Nederland ga voor een wedstrijd in de Champions League. En dan gelijk tegen mijn oude club”, zei Robben vóór het vertrek van de Bayern-delegatie uit Zuid-Duitsland.
'Heel veel zin'“Ik ga dinsdagavond genieten in Eindhoven. Ik heb er heel veel zin in, Eindhoven voelt voor mij een beetje als thuis. Ik heb twee goede jaren gehad bij PSV, die heel belangrijk waren voor mijn ontwikkeling. Het wordt een weerzien met veel oude bekenden.”
De aanvoerder van het Nederlands elftal speelde van 2002 tot medio 2004 in Eindhoven. Twee weken geleden deed hij PSV pijn in München (4-1). Robben nam toen één van de vier doelpunten van de Duitse recordkampioen voor zijn rekening. De geboren Groninger: “Hopelijk wordt het nu weer een goede wedstrijd. We moeten winnen, we willen namelijk eerste worden in de groep.”
Javi Martinez ook afwezigWaar PSV het zonder Zoet moet stellen, kan Bayern geen beroep doen op de eveneens geblesseerde Javi Martinez.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.