'Aardig affiche' voor Champions League-debuut bij PSV voor Remko Pasveer

31 oktober 2016 om 16:24 • Aangepast 21 november 2020 om 06:27
nl
PSV speelt dinsdagavond in eigen huis in de Champions League tegen Bayern München. Voor de Eindhovenaren een mooie én zware wedstrijd, voor Remko Pasveer is het extra speciaal. De doelman maakt bij afwezigheid van Jeroen Zoet zijn debuut in de Champions League.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

"Ik heb hier lang en hard voor gewerkt, dit wordt een speciale avond", zei Pasveer tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel van dinsdag. "Druk voel ik eigenlijk niet, ik heb er vooral veel zin in. Hier heb ik lang naar uitgekeken."
Spelen in de Champions League, het is één van de redenen waarom Pasveer bij PSV is gebleven. Ondanks het speciale gevoel zal Pasveer de avond vooraf niet slecht slapen van de spanning. "Daar heb ik nooit problemen mee."

Wachten op privacy instellingen...

'Resultaat telt'Pasveer wil zijn debuut niet groter maken dan het is. De wedstrijd draait niet om hem, veel belangrijker is dat PSV presteert tegen de Duitse club. "Als wij nog wat willen in de Champions League, moeten we als team resultaat halen. Het gaat niet om mijn wedstrijd. Het is wel een stap die je verdient na al dat werken. Maar het zijn gewoon negentig minuten waarin ik een goed resultaat wil halen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.