Vergeet niet te stemmen op je favoriete carnavalskraker!

EINDHOVEN - De strijd om de grootste carnavalshit van 2018 is weer losgebarsten. Maandagochtend om elf over elf ging de stembus van ‘Kies Je Kraker’ weer online.

Stemmen kan tot en met donderdag 8 februari, acht uur 's avonds via omroepbrabant.nl/kiesjekraker

Nonnen uit het zuiden
De kanshebbers zijn vanaf maandag tot en met 8 februari elke werkdag tussen zeven en acht uur 's avonds bij Omroep Brabant te horen in het radioprogramma ‘Kies Je Kraker’. Presentator Jordy Graat laat dan horen hoe Brabant toeleeft naar het feest der feesten.

Ook dit jaar heeft de jury alle inzendingen beluisterd en een top dertig samengesteld. Daarnaast kon het publiek door middel van drie wildcards een favoriete artiest in de lijst stemmen. Op deze drie nummers kwamen de meeste stemmen binnen:

Dubbel Feest - Gas erop! 

De Knallers - Vier dagen 

Lamme Frans - Alles moet op

Geen Snollebollekes
Snollebollekes ontbreekt op eigen verzoek op de lijst. "Omroep Brabant vindt dit heel jammer", laat juryvoorzitter Maarten Kortlever weten. "Snollebollekes stond er wel in met 'Op En Neer', maar we respecteren dit verzoek." 

Vorig jaar jaar ging die titel 'Kies je Kraker' naar het nummer 'De nonnen uit het zuiden' van De Dorini's

3 Uurkes Vurraf
De winnaar van de Kies Je Kraker-trofee van dit jaar wordt 9 februari bekendgemaakt, tijdens de rechtstreekse uitzending van 3 Uurkes Vurraf. Die is op Omroep Brabant te zien van drie uur 's middags tot zes uur 's avonds uitzendt op internet, tv en radio.

Tot die tijd is Kies je Kraker elke avond tussen 19 en 20 uur te horen op Omroep Brabant radio.

Meer over dit onderwerp:
kies je kraker carnaval