Ludiek: PSV-fans geven Arjen Robben een levensgroot contract - Omroep Brabant

Ludiek: PSV-fans geven Arjen Robben een levensgroot contract

1 november 2016 om 09:11
nl
Nu Arjen Robben toch in Eindhoven is, kan hij net zo goed meteen een contract tekenen bij PSV. Althans, dat is de gedachte van een paar PSV-fans. Ze helpen de speler van Bayern München een handje door hem een levensgroot contract aan te bieden bij het hotel van de Duitse ploeg.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

De fans hebben een 'contract voor onbepaalde tijd' gedrukt op een spandoek, voorzien van handtekeningen van 'Toontje' Gerbrands en Marcel Brands. Alleen die van Robben zelf ontbreekt nog.
'Je kunt rustig slapen vannacht, Arjen. Je contract ligt al klaar!', schrijven de fans van Lighttown Madness erbij. Zij hopen natuurlijk dat Robben daardoor iets minder goed presteert voor Bayern München, dat dinsdagavond in de Champions League tegen PSV speelt. [facebook:https://www.facebook.com/LighttownMadness/posts/1400538649965569:0]Geen belofteTussen 2002 en 2004 speelde Robben voor de Eindhovenaren. Daarna vertrok hij naar het buitenland. Hij heeft altijd gezegd dat hij open staat om terug te keren naar PSV, maar wilde in de aanloop naar PSV-Bayern München nog geen beloften doen. "Ik kan niet in de toekomst kijken", zei hij.
PSV-coach Phillip Cocu hoeft in elk geval niet meer overtuigd te worden. Hij is nog steeds gecharmeerd van Robben. "Ik heb heel veel respect voor Arjen. Hij is een fantastische persoonlijkheid buiten het veld, als mens. En hij is een speler met extreem veel kwaliteiten, hele specifieke kwaliteiten. Hij is een speler die bij de wereldtop hoort."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.