Ziekenhuis stuurt patiënten met gevulde boodschappentas naar huis

2 november 2016 om 16:10 • Aangepast 21 november 2020 om 06:24
nl
Patiënten die ontslagen zijn uit het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis kunnen voortaan een gevulde boodschappentas aanschaffen voor de eerste dag thuis. "Goede voeding hoort bij goede zorg", schrijft het ziekenhuis over de service die wordt aangeboden onder de naam EenMaal Thuis.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

De etenswaren zijn afgestemd op de patiënt. De maaltijden (ontbijt, lunch, diner en drie tussendoortjes) worden bereid door de koks van het ETZ.
Trots"Een combinatie van goede voeding, voldoende beweging en de juiste geneesmiddelen zorgt ervoor dat de patiënt sneller herstelt", aldus Eline Vermeulen, verantwoordelijke voor het initiatief. "Maar ook na ontslag uit het ziekenhuis is het belangrijk om goed te blijven eten en drinken. Daarom ben ik trots dat we EenMaal Thuis aan de patiënt mee kunnen geven."
Fractie van de winkelwaardeEenMaal Thuis wordt op alle verpleegafdelingen van het ETZ in Tilburg en Waalwijk aangeboden voor €6,95. "De patiënt betaalt dus slechts een fractie van de werkelijke winkelwaarde", aldus Vermeulen.[Tweet:https://twitter.com/ETZnl/status/793014809805684737]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.