Schoonveegactie 'drugspark' Breda: dealers opgepakt

3 november 2016 om 11:07
nl
Twee drugsgebruikers van 15 en 16 jaar en vier volwassen dealers zijn onlangs opgepakt in en nabij Park Valkenberg in Breda. Er is in het park veel overlast door drugsgebruikers en -dealers. De arrestaties vonden de afgelopen twee weken plaats.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Vorige maand werd al een drugspand ontruimd naast het park, waarbij twee mensen werden opgepakt. De inval volgde op een politie-inventarisatie van mensen die in haar ogen een forse bijdrage leveren aan de overlast in het centrum van de stad en vooral Park Valkenberg.
ArrestatiesDe politie meldt donderdag dat er de afgelopen tijd meer arrestaties hebben plaatsgevonden. De minderjarigen zijn beiden afkomstig uit Breda en zijn aangehouden voor softdrugsbezit.
Hun wiet en hasj is in beslag genomen. Inmiddels zijn ze weer op vrije voeten. De dealers zijn 45, 56, 50 en 23 jaar oud. Ook zij zijn inmiddels weer op vrije voeten, al moeten sommigen van hen een boete betalen of hebben ze een gebiedsverbod voor het Valkenbergpark en omgeving opgelegd gekregen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.