Kettingbotsing drie vrachtwagens N65 bij Oisterwijk, chauffeur gewond - Omroep Brabant

Kettingbotsing drie vrachtwagens N65 bij Oisterwijk, chauffeur gewond

3 november 2016 om 13:58
Op de N65 tussen Tilburg en Den Bosch zijn donderdag kort na halfeen drie vrachtwagens op elkaar gereden. De weg is afgesloten waardoor het in beide richtingen vastzat. Door de kopstaartbotsing tussen Oisterwijk en Biezenmortel raakte de chauffeur van de achterste vrachtwagen bekneld.
Profielfoto van Juda Peter
Geschreven door
Juda Peter

De man heeft door de aanrijding ruim een uur vastgezeten in zijn cabine. Rond halftwee werd hij door de brandweer bevrijd uit zijn benarde positite. De arts van de opgeroepen traumahelikopter heeft daarbij assistentie verleend.
Het slachtoffer is inmiddels per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens omstanders vielen zijn verwondingen mee.
Weg uren dicht, waardoor filesDe ravage is enorm. Beide rijstroken van de N65 in de richting Den Bosch waren afgesloten. Het verkeer werd omgeleid: zowel vanaf knooppunt de Baars bij Tilburg als bij knooppunt Vught.
Er staan nog altijd files in beide richtingen, ondaks de openstelling van de weg in beide richtingen. De afsluiting van N65 richting Den Bosch werd pas kort voor halfvijf donderdagmiddag opgeheven.
Daarmee zijn de files niet meteen opgelost. Er staat tussen de ring Den Bosch en knooppunt Vught ook nog een vrachtwagen met pech.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...