New Heroes wint eerste wedstrijd onder nieuwe naam

3 november 2016 om 22:53 • Aangepast 21 november 2020 om 06:21
nl
New Heroes heeft donderdagavond de eerste wedstrijd onder de nieuwe naam gewonnen. In de Maaspoort won de Bossche ploeg met 76-66 van Aris Leeuwarden.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

New Heroes wilde zich meteen goed presenteren aan het publiek en ging voortvarend van start. Na het eerste kwart van de wedstrijd stonden de Bosschenaren met 25-16 voor.
Het evenwicht werd daarna door Aris Leeuwarden hersteld. Tegen het einde van het tweede kwart wisten de bezoekers de stand zelfs in hun voorsprong om te buigen: 37-39.
Bouwknecht belangrijkDe Bossche ploeg had vervolgens moeite om te scoren, waar Aris nauwkeuriger was in de afronding. Het derde kwart werd afgesloten met 53-53. Maarten Bouwknecht was met 23 van de 53 punten de grote man bij New Heroes.

Wachten op privacy instellingen...

In het laatste kwart trok New Heroes de wedstrijd naar zich toe en zo won de ploeg met de nieuwe naam uiteindelijk met 76-66.
Nieuwe aanwinstVoorafgaand aan de wedstrijd werd Charles Mitchell geïntroduceerd bij het publiek. De Amerikaan komt over van Georgia Tech.

Wachten op privacy instellingen...

Dinsdag werd bekend dat de club (voorheen Shooters) verder gaat als New Heroes. Tegelijkertijd werd ook het gelijknamige bedrijf als nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd.
Nieuwe eigenarenDe presentatie van de nieuwe naam en hoofdsponsor volgde een maand nadat Bob van Oosterhout en oud-speler Jos Frederiks werden aangesteld als nieuwe eigenaren.
Daarmee moeten de financiële problemen definitief tot de achtergrond worden verdreven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.