Tim is de treinliefde van zijn leven misgelopen: help hem op het goede spoor - Omroep Brabant

Tim is de treinliefde van zijn leven misgelopen: help hem op het goede spoor

4 november 2016 om 18:21
nl
De Facebookpagina ‘Hartstocht in de Trein’ is voor veel treinreizigers een laatste station om erachter te komen wie die ene leuke medepassagier is die ze 'perrongeluk' uit het oog zijn verloren . Dat laatste overkwam Tim van Herwijnen donderdag. Sindsdien is de Veldhovenaar druk op zoek naar de ‘allermooiste meid in de trein’. Op de Facebookpagina vraagt hij om hulp.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

Het is een druilerige novemberdag, iets over halftien ’s ochtends; 'onmenselijke' omstandigheden voor de gemiddelde student.
Toch zit Tim donderdag vrolijk in de trein van Eindhoven Centraal naar Tilburg University. Schuin tegenover hem, aan de andere kant van het gangpad, zit namelijk ‘de mooiste meid van de trein’, zo schrijft hij op de inmiddels welbekende Facebookpagina in een bericht, aangekaart door Dichtbij Tilburg.
En het klikt meteen, meent Tim. “Je draagt een zwarte sporttight en een roze-achtig t-shirt met lange mouwen, met bruin haar dat loszit. Je hebt een supermooie, lieve lach, die je ook een aantal keer laat zien aan me. We hebben verschillende keren oogcontact. Jij lacht naar mij en ik lach naar jou.”
Treinliefde?Keek ze naar het leer van de rugleuning? Moest ze toevallig lachen omdat ze dacht aan een goede mop? Het zijn vragen waarop de Veldhovenaar nooit antwoord krijgt: een hondsbrutale barbaar gaat zomaar naast zijn toekomstige echtgenote zitten. Zo loopt Tim de kans mis om haar nummer te vragen.
Tim denkt dat de schoonheid in kwestie naar Tilburg University moest, omdat ze allebei op hetzelfde moment uitstappen. Toch verliest hij haar uit het oog. "Wie o wie kan mij helpen deze leuke meid te vinden? Heel veel dank, groetjes...”
Ken jij een jonge studente van Tilburg University die aan het signalement van Tim voldoet? Help de Veldhovenaar haar dan hier op te sporen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone