PSV heeft nog lange blessurelijst, maar Narsingh is er vanaf

4 november 2016 om 15:43
nl
Voor de ontmoeting van zaterdag tegen FC Twente is Luciano Narsingh weer beschikbaar voor PSV. Dat liet trainer Phillip Cocu vrijdag in aanloop naar de wedstrijd weten. Narsingh ontbrak enkele duels wegens een blessure.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Jürgen Locadia, Siem de Jong, Jorrit Hendrix en doelman Jeroen Zoet ontbreken nog bij de landskampioen. Cocu wilde niet te veel woorden spenderen aan de blessuregevallen. "We concentreren ons op de spelers die wel beschikbaar zijn en daar hebben we als staf alle vertrouwen in."
Pasveer op doelVolgens de oefenmeester kan Narsingh dus weer aansluiten. "Heeft van de week weer meegetraind." Of de snelle aanvaller speelminuten gaat maken tegen Twente, wilde de trainer niet zeggen. Remko Pasveer verdedigt, bij de afwezigheid van Zoet, dus opnieuw het doel van PSV. "Jeroen gaat de komende twee weken gebruiken om weer volledig fit te worden."
De doelman zit niet bij de selectie van Oranje en kan zich dus ook volledig focussen op zijn herstel. De goalie heeft last van spierklachten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.