Van den Boomen en Koppers ontbreken bij Willem II

4 november 2016 om 16:06 • Aangepast 21 november 2020 om 06:20
nl
Branco van den Boomen en Dico Koppers ontbreken zaterdag bij Willem II in de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag. Van den Boomen heeft last van zijn knie, terwijl Koppers problemen met zijn lies heeft.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Van den Boomen liep de blessure vrijdag tijdens de training op. Dat gebeurde in een duel met Anouar Kali. Het is nog niet bekend hoe ernstig de klachten van de middenvelder zijn, daar wordt vrijdagmiddag naar gekeken.
Koppers raakte donderdag op de training geblesseerd. Het is ook van hem niet bekend wanneer hij weer beschikbaar is. Het duel in Den Haag mist de verdediger sowieso. Volgens trainer Erwin van de Looi wordt het in de residentie een lastige klus. Het loopt namelijk niet lekker in Den Haag.
"Het publiek zal er waarschijnlijk vol achter gaan staan", aldus de coach. "We zullen rustig moeten blijven. Vooral aan de bal moeten we goed zijn." Willem II-watcher Job van der Zon is positief gestemd over de kansen van de Tilburgers.

Bij Willem II zijn Guus Joppen (langdurig geblesseerd) en de geschorste Fran Sol overigens zaterdagavond ook niet van de partij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.