Mannen beroven drankbezorger van zijn voorraad

5 november 2016 om 14:55
nl
Drie mannen dachten zaterdag een goedkope afsluiting van hun stapavondje te hebben en besloten een drankbezorger te beroven in Oosterhout. De mannen pakten verschillende soorten drank uit zijn auto en gingen ermee vandoor zonder te betalen.
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

Rond kwart over vier in de ochtend kreeg de bezorger een bestelling op de Keiweg in Oosterhout. Hij ging erheen en trof een auto met enkele mannen. De mannen gaven aan dat ze zijn hele voorraad wilden hebben en begonnen het handeltje over te laden in hun auto. De bezorger gaf aan dat ze wel eerst moesten betalen, waarop de mannen stopten met overladen en er vandoor gingen.
AchtervolgingDe bezorger was zo slim het kenteken te onthouden en belde de politie. Vervolgens stapte hij in zijn auto en zette de achtervolging in.
Verschillende politieagenten werden zijn kant opgestuurd en zij troffen de bezorger en iets later ook de auto met drie mannen erin. De mannen, een 22-jarige man uit Rijen, een 23-jarige man uit Duisburg (Duitsland) en een 19-jarige man ook uit Duisburg zijn naar het bureau gebracht.
De auto, waar de drank nog in lag, is in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.