Video

Man (20) neergestoken op Haagdijk in Breda, verdachte (18) aangehouden in Prinsenbeek

6 november 2016 om 08:42 • Aangepast 21 november 2020 om 06:18
nl
Bij een steekpartij op de Haagdijk in Breda is zondagochtend rond halfvijf een man van twintig uit Breda neergestoken. Hij is met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield later een verdachte van achttien aan in Prinsenbeek. Deze man was ook gewond en is eveneens naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Daisy Schalkens
Geschreven door
Daisy Schalkens

Omstanders boden het slachtoffer na de steekpartij eerste hulp. Eén van hen had het kenteken van de auto van de verdachte onthouden en gaf dit door aan de politie.
Politie aangesprokenAgenten die in het centrum van Breda toezicht hielden, werden zondagochtend rond halfvijf aangesproken over de steekpartij. Ze kregen te horen dat er dat er op de Haagdijk een gewonde man zou liggen. Daar aangekomen troffen ze op straat inderdaad het slachtoffer aan. Er zaten een man en een vrouw bij hem.
Via het kenteken dat de politie doorkreeg, kwam ze uiteindelijk uit in Prinsenbeek. In het huis waar de auto voor de deur stond, was een man van achttien uit Breda aanwezig. Hij was ook gewond en werd als verdachte aangehouden. Ook deze man is naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

De politie vermoedt dat de verdachte en het slachtoffer elkaar kennen. Daar moet zondag meer duidelijkheid over komen als beide heren voldoende hulp hebben gekregen en verhoord kunnen worden.
De politie roept mensen die mogelijk meer gezien hebben op zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.