Domien Verschuuren wordt de nieuwe Giel Beelen op 3FM

7 november 2016 om 16:15 • Aangepast 21 november 2020 om 06:17
nl
Radio dj Domien Verschuuren (28) uit Tilburg gaat de ochtendshow op NPO 3FM presenteren. Hij neemt daar dan de microfoon over van Giel Beelen, die de populaire ochtendshow sinds 2004 presenteert. Domien start aanstaande maandag om zes uur met zijn eerste uitzending. "HEEL VEEL ZIN IN", laat Domien maandagmiddag op Twitter weten.
Profielfoto van van den Broek Rob
Geschreven door
van den Broek Rob

De Tilburgse radiopresentator heeft nu nog een dagelijks avondprogramma bij NPO 3FM. Aanstaande vrijdag schuift Giel Beelen voor het laatst achter de knoppen.

Wachten op privacy instellingen...

Tegenvallende luistercijfersHet gaat al een poosje niet zo goed met de luistercijfers van de populaire publieke radiozender. Eerder al vertrokken Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (De Coen & Sander Show) van 3FM naar het commerciële Radio 538.
Ook de belangstelling en opbrengst van de goede doelen actie 'Serious Request' loopt steeds verder terug. Dit jaar strijkt het bekende Glazen Huis voor de tweede keer neer in Breda.
Met een gemiddelde leeftijd van 36 is de luisteraar van NPO 3FM ook aan de oude kant, omdat de beoogde doelgroep in de categorie 25-35 jaar is. De wisseling van de wacht in de ochtend is dan ook één van de opvallende verschuivingen in de programmering.
Roosendaalse in 3FM-nachtDe zender wil zich meer gaan richten op jong en nieuw talent, maakte 3FM maandagmiddag bekend. Eén van de nieuwe 'stemmen' op de radio is die van Lieke de Kok. De 22-jarige dj uit Roosendaal gaat een programma maken in de nacht van donderdag op vrijdag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.