Video

'Lange wimpers en dikke tieten', Roy Donders schittert tijdens opnames nieuwe videoclip

7 november 2016 om 19:05 • Aangepast 21 november 2020 om 06:16
nl
Glitter, glamour en een heleboel discolampen. Het zijn dé ingredienten voor de nieuwe videoclip van Roy Donders. Maandagmiddag schitterde hij tijdens de opnames in discotheek Lunenburg in Loosbroek.
Profielfoto van Snoeren Manon
Geschreven door
Snoeren Manon

"We gaan een mooie clip maken met veel glitter en dans. Alles erop en eraan. Ik heb er heel veel zin in", vertelt Roy voordat hij met de opnames begint. Zijn nieuwe single heet 'Kom dichterbij'. Het is een cover van 'Nice and Slow' van Jesse Green. "Het is een heel oud liedje, uit de jaren '60 en '70. We gaan proberen de discotijd terug te halen."

'Lange wimpers en dikke tieten'Een enorme discobal draait rond boven Roy terwijl hij het eerste couplet inzet. De discolampen doen hun werk. Achter Roy danst een groepje meisjes in glitterpakjes. Opvallend is dat er in de video geen mannen voorkomen. "Lange wimpers, dikke tieten en lange haren, ja, daar houd ik altijd wel van. Ik houd van nep. Op de een of andere manier kies ik toch altijd voor vrouwen in mijn clips", grinnikt Roy.
Roys nieuwe single gaat, hoe kan het ook anders, over de liefde. Maar er is geen speciaal iemand waarvoor hij het liedje zingt. "Het is meer gewoon het liedje dat ik leuk vind. Daar ben ik blij mee."
Duitse versieHij probeert nu al een tijdje door te breken in Duitsland, maar dit liedje blijft toch alleen voor zijn Nederlandse publiek. "Ik denk dat van dit nummer geen Duitse versie komt. In Duitsland ga ik me meer richten op de Oktoberfesten. Een beetje carnavalsmuziek."
Volgende week vrijdag komt de clip uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.