Zo ziet Symbolica in Efteling er straks van binnen uit

7 november 2016 om 19:08
nl
Ben je nog niet zo lang geleden in de Efteling geweest dan heb je vast gezien dat er aan een nieuwe attractie wordt gebouwd: Symbolica, Paleis der Fantasie. Aan de buitenkant zijn vormen van het paleis duidelijk te zien. Maar hoe ziet het er straks van binnen uit?
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Er komt in ieder geval een ontvangsthal met een trap. Ook hangen er grote vlaggen aan de wand en is er een enorme kroonluchter, zo blijkt maandag uit de eerste schets die het attractiepark naar buiten bracht.
ZIE OOK: Efteling geeft meer informatie over duurste en grootste attractie Symbolica
In de ontvangsthal staat lakei O.J. Punctuel klaar om de bezoekers van het Paleis der Fantasie op te wachten. Hij zorgt ervoor dat de 'gasten' helemaal klaar zijn voor hun bezoekje aan koning Pardulfus. Maar waar je na de ontvangsthal terechtkomt, dat is nog geheim.
Zomer 2017 openHet pretpark in Kaatsheuvel is nog druk bezig met werkzaamheden in Symbolica. Eind augustus werd het hoogste punt van de nieuwe publiekstrekker bereikt. Inmiddels zijn ook de steigers aan de buitenkant van de attractie weggehaald. De attractie gaat volgend jaar zomer open.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.