Kandidaten Wie is de Mol? onthuld, Tilburgse Yvonne Coldeweijer doet mee

8 november 2016 om 12:36 • Aangepast 21 november 2020 om 06:14
nl
Yvonne Coldeweijer uit Tilburg doet mee aan de nieuwste serie van Wie is de Mol?. De presentatrice, zangeres en vlogger werd dinsdag samen met negen andere kandidaten gepresenteerd in een tent in een bos, ergens in Nederland.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

De andere kandidaten van het succesvolle prog ramma, dat vanaf zaterdag 7 januari 2017 te zien is op tv, zijn cabaretière Sanne Wallis de Vries, radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte, actrice Imanuelle Grives, acteur Thomas Cammaert, actrice Sigrid ten Napel, presentator Jochem van Gelder, journaliste en columniste Roos Schlikker, choreograaf Vincent Vianen en wetenschapsjournalist Diederik Jekel.
Yvonne Coldeweijer was eerder het gezicht van Keet!, de Nederlandse kinderzender Telekids.

Wachten op privacy instellingen...

Opnames aan westkust AmerikaDe presentatie van de tien kandidaten was live te volgen via Facebook. Presentator Art Rooijakkers uit Geldrop onthulde ook dat de opnames voor het 17e seizoen van Wie is de Mol? plaatsvonden in Portland, Oregon, aan de westkust van Amerika. Rooijakkers: "Het spel begint direct en het is een non-stop rollercoaster. Er gebeuren soms onverklaarbare dingen en daarmee is dit misschien wel het meest mysterieuze seizoen uit de geschiedenis van Wie is de Mol? Maar ik ben vooral trots door wat deze kandidaten en de Mol ervan gemaakt hebben. Een groep die vanaf de eerste dag het spel zeer scherp speelt en daar ook nog eens heel veel plezier in heeft.”

Volgens Rooijakkers is er bewust voor 8 november gekozen voor de presentatie van de kandidaten, omdat 'er vandaag iets belangrijks te doen is in Amerika. Het leek ons mooi om dit te combineren'.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.