Opsporing Verzocht over vermiste Marc de Bonte, politie zoekt in water

8 november 2016 om 18:01 • Aangepast 21 november 2020 om 06:14
nl
Opsporing Verzocht zal dinsdagavond aandacht besteden aan de vermissing van kickbokser Marc de Bonte. De politie begon dinsdag een zoekactie in het water dichtbij de Wilhelminakanaalstraat in Best. Hier werd afgelopen zondag de auto van De Bonte gevonden.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

De politie zocht met een sonar en er stonden duikers paraat. De politie zou overigens geen tip hebben binnengekregen die leidt naar het water. De plek werd doorzocht als onderdeel van een algemene zoekactie naar De Bonte en heeft tot niets geleid.

Wachten op privacy instellingen...

BeloningVrienden van de 26-jarige Marc hebben een beloning van 4350 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Jeroen Swaanen uit Vessem zag zijn goede vriend vrijdagavond voor het laatst tijdens een training. De plotselinge verdwijning is voor hem een compleet raadsel.

Wachten op privacy instellingen...

LEES OOK: 'Zullen we Marc ooit vinden? Vrienden vermiste kickbokser vrezen het ergste'
Marc de Bonte verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag. Vanuit Bladel ging hij naar het Belgische Turnhout om een vriend op te zoeken. Later vertrok hij vanuit België naar zijn vriendin in Best. Daar kwam hij nooit aan. Zijn vriendin ontving 's nachts nog een berichtje op haar mobiel. Sindsdien is De Bonte spoorloos. Zijn auto werd afgelopen zondag gevonden aan de Wilhelminakanaalstraat.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.