Vrouw (55) zwaargewond na flinke klap met vrachtwagen: A27 urenlang afgesloten, auto total loss

8 november 2016 om 18:15
Bij een ernstig verkeersongeluk op de A27 bij Bavel is dinsdagmiddag een vrouw zwaargewond geraakt. Dat gebeurde nadat ze van achteren werd aangereden door een vrachtwagenchauffeur. De snelweg was urenlang afgesloten. Rond halfzes ging de weg weer open.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Het ernstige ongeluk gebeurde even na halfdrie, ter hoogte van knooppunt Sint Annabosch. De 55-jarige vrouw uit Utrecht reed in haar auto over de rijbaan Breda-Tilburg.
Harde klapDoor nog onbekende oorzaak werd ze van achteren aangereden door een vrachtwagen. Door de harde klap schoot ze de berm in. Daarbij raakte haar auto total loss.
Het slachtoffer raakte buiten kennis. Toegesnelde ambulancebroeders en medewerkers van de traumahelikopter verleenden eerste hulp en stabiliseerden het slachtoffer. [Tweet:https://twitter.com/vid/status/796009725078839296]
Zware verwondingenDe vrouw is met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het nu met haar gaat, is niet duidelijk.
Verkeersongevalanalisten van de politie hebben onderzoek gedaan op de plek van het ongeluk. De vrachtwagenchauffeur is door de politie verhoord. Of hem iets valt te verwijten, moet onderzoek uitwijzen.
Flinke fileDoor de afsluiting van de snelweg liep de file in hoog tempo op. Er stond op het hoogtepunt meer dan vijf kilometer file. Dit leverde een kwartier vertraging op. Automobilisten werden over de vluchtstrook geleid.[Tweet:https://twitter.com/Rijkswaterstaat/status/795992790475882496][Tweet:https://twitter.com/vid/status/795989437150887936]

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...