Man (20) vlucht met handboeien om na diefstal in Jumbo, politie pakt Tilburger kilometers verder op

9 november 2016 om 17:32 • Aangepast 21 november 2020 om 06:11
nl
Een winkeldief is woensdagochtend na zijn arrestatie op het Dr. Struyckenplein in Breda op de vlucht geslagen. Op dat moment had de verdachte, een 20-jarige man uit Tilburg, al handboeien om. In de nabije omgeving werd naar de dief gezocht. Zo’n 4 kilometer verder, op het Edisonplein, werd de verdachte opnieuw in de kraag gegrepen.
Profielfoto van Sebastiaan Quekel, Robert te Veele
Geschreven door
Sebastiaan Quekel, Robert te Veele

De man van Oost-Europese afkomst werd samen met een 18-jarige vrouw uit Breda opgepakt na een diefstal in de Jumbo-supermarkt. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een pinpas en het opnemen van geld daarmee.
Vrouw wel vastDe geboeide man ging er in een onbewaakt moment vandoor. De politie heeft de vrouw wel vast kunnen houden.De politie vond de auto van de verdachte in de Columbusstraat al snel terug. Het voertuig is inmiddels opgetakeld.
BewakingsbeeldenEen medewerkster van Jumbo herkende woensdagochtend twee klanten van bewakingsbeelden die eind oktober bij de servicebalie in de winkel de pincode van een klant hadden afgekeken.
De dieven hadden het slachtoffer daarna gevolgd, waarna de pinpas werd gestolen. Vervolgens is daarmee een onbekend geldbedrag opgenomen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.