Weer een doorrijder in Tilburg: automobilist laat wegwerker gewond achter

9 november 2016 om 14:19
nl
In Tilburg is dinsdagnacht een wegdekreiniger aangereden door een auto. De bestuurder bekommerde zich niet om het slachtoffer en reed door. De politie is naarstig op zoek naar de automobilist en roept getuigen op zich te melden.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De aanrijding gebeurde even na middernacht op de Hasseltrotonde. Daar is sprake van wegwerkzaamheden.
LEES OOK: 'Doorrijden na ongeluk is altijd misdrijf', vindt Vereniging Verkeersslachtoffers na drama Tilburg
Geel reflecterend vestjeHet slachtoffer, een wegdekreiniger, was met een slang het wegdek aan het schoonspuiten. Vanwege het late tijdstip had de man een gele bouwhelm op en droeg hij een geel reflecterend vestje.
Uit het niets werd de medewerker geschept door een auto. Volgens de politie gaat het om een oude, bordeauxrode personenauto. Het slachtoffer kwam na de klap met zijn elleboog op de motorkap terecht en smakte vervolgens op het wegdek.
AangifteDe automobilist ging er vandoor zonder zich te bekommeren om het slachtoffer en zijn identiteit bekend te maken. Het slachtoffer is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft aangifte gedaan.
Toegesnelde politieagenten hebben in de omgeving nog gezocht naar de doorrijder, maar hebben hem niet kunnen vinden.
Niet de eerste keerTwee weken geleden werd Tilburg opgeschrikt door een dodelijke aanrijding. Hierbij kwamen Bert (62) en Henriëtte van der Veeken (59) om het leven. De bestuurder die hen aanreed stopte niet en reed door.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.