Familieleden vermiste Marc de Bonte weten niet meer waar ze moeten zoeken

10 november 2016 om 11:32 • Aangepast 21 november 2020 om 06:10
nl
Al zes dagen wordt kickbokser Marc de Bonte (26) vermist. Familie en vrienden hebben de afgelopen dagen overal gezocht naar hem, 'maar wij weten het ook niet meer'.
Profielfoto van van der Linden Sid
Geschreven door
van der Linden Sid

De kickbokser verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag. Hij zou naar zijn vriendin in Best gaan, maar kwam daar niet aan. Zijn auto werd zondag wel gevonden in Best, maar van de kickbokser was geen spoor te bekennen.
"Wij hebben toen een plan gemaakt van waar we moeten gaan zoeken, om alles uit te kunnen sluiten", legt René de Laat namens de familie uit. De zoektocht leverde niets op.
AutorouteOok over de route die De Bonte 's nachts per auto aflegde, is nog onduidelijkheid: "Het is mogelijk dat Marc vanuit Bladel binnendoor naar Turnhout is gereden, maar wellicht ook binnendoor naar Best", zegt de vriendin van De Bonte.
Zij vraagt bedrijven, gemeenten en particulieren langs die routes om camerabeelden te bekijken en uit te kijken naar de auto van de kickbokser. Dat is een zwarte Renault Clio met het Belgische kenteken 1-ANL-604.

Wachten op privacy instellingen...

Lukraak zoekenDe ouders van De Bonte hebben woensdag samen met de familie van zijn vriendin gezocht in België. "Dat deden we maar lukraak", zegt René de Laat. "We zijn op plekken geweest die donker en afgelegen waren. We hebben alles al uitgekamd, we weten het eigenlijk niet meer."
LEES OOK: Vrienden vermiste kickbokser vrezen het ergste
De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond achttien tips binnengekregen over de vermissing, maar concrete tips zitten daar niet bij.
"Dat hebben we eigenlijk niet meegekregen, we zijn de hele dag in België geweest. We zijn nu afhankelijk van de recherche. Zij doen hun werk zo goed mogelijk, daar heb ik een goed gevoel bij."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.