Video

'Een jongensdroom die is uitgekomen', Joshua Brenet over oefeninterland

10 november 2016 om 00:38
nl
Joshua Brenet mocht woensdagavond in de oefeninterland tegen België (1-1) meteen na de rust invallen voor Davy Klaassen. "Een jongensdroom en zeker ook een droom van mij is uitgekomen", liet hij na afloop weten.
Profielfoto van van der Linden Sid
Geschreven door
van der Linden Sid

De PSV-verdediger was maandag alsnog opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Rick Karsdorp en kon in de ArenA direct zijn debuut in Oranje maken. "Ik zweef momenteel eigenlijk nog een beetje. Het is prachtig om mee te maken."
Dik tevredenBrenet speelde zeker niet onverdienstelijk. Met een fraaie solo en een vlammend schot was hij zelfs nog dicht bij een doelpunt. "Ja, jammer dat ik die actie net niet afmaakte", gaf hij toe. "Je moet er staan als de coach een beroep op je doet. Ik heb geprobeerd om mijn taken uit te voeren, in dienst van het team. Ik hoor later wel van de bondscoach hoe hij het vond gaan."
LEES OOK: Joshua Brenet en Bart Ramselaar maken debuut in Oranje
Bondscoach Danny Blind toonde zich desgevraagd dik tevreden over het debuut van Brenet. "Hij viel heel goed in. Van mij had Joshua nogwel de 2-0 mogen maken. Dat was een mooie bekroning voor hem geweest en dat had ook voor ons waarschijnlijk de overwinning opgeleverd. Maar ik ben blij met de manier waarop hij heeft gespeeld. Juist ook op basis van zijn aanvallende kwaliteiten heb ik hem deze week bijde selectie gehaald."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.