Video

Zanger Wesley klimt op uit het dal en scoort met nieuwe single

10 november 2016 om 19:51
nl
Volkszanger Wesley uit Tilburg is geheel onverwachts bezig aan een zeer succesvolle rentree in de Nederlandse showbusiness. Een comeback die zich geheel eigentijds afspeelt op social-media platforms als Instagram, Facebook en Youtube. Op het videoplatform wordt Wesley's 'Ik heb een gouden ring voor jou en ik blijf je eeuwig trouw' massaal bekeken en gedeeld door zijn fans.
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

Hij had een eigen soapserie op Omroep Brabant TV, zijn CD's verkochten als de welbekende warme broodjes, hij werd vader en ook nog eens voor tonnen opgelicht door zijn voormalige manager. Na al die belevenissen zag zanger Wesley het even niet meer zitten. "De afgelopen jaren heb ik me vooral gericht op het opgroeien van onze dochter, dat heb ik heel intensief meegemaakt."
De gouden pen van SchreijenbergHet nu onverwachtse succes van de zanger komt door een hernieuwde samenwerking met de hit schrijver van het levenslied: Rini Schreijenberg. De producer en eerste manager van onder meer Frans Bauer. "Rini wilde eigenlijk niet meer schrijven, maar gelukkig heb ik hem over kunnen halen. Het resultaat is een echt levenslied waar blijkbaar nog steeds een enorme markt voor is."
KliktopperrrrrtjeDe zanger verwijst vol trots naar zijn Facebook-pagina en de clip op YouTube. Duizenden berichten krijgt hij van fans die hem nog niet vergeten waren. Op het videoplatform is de clip al meer dan honderdduizend keer bekeken in amper vier dagen. Het gerucht dat het vooral Wesley zelfs is die heel de dag op de YouTube knop zit te drukken wijst hij lachend van de hand. "Nee joh, dan zo ik een duim hebben met een enorme blaar daarop. Wat een onzin."
Digitale cariere Anders dan in zijn hoogtijdagen ziet ook de volkszanger in dat zijn tweede carrière' zich afspeelt op social-media. "Van daaruit stromen de eerste aanvragen voor optredens weer binnen. Het is anders, maar ook weer heel leuk."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.