Familie vermiste Marc de Bonte geeft niet op, politie heeft geen nieuwe aanwijzingen

12 november 2016 om 16:45 • Aangepast 21 november 2020 om 06:07
nl
Al een week leven familie en vrienden van kickbokser Marc de Bonte inmiddels in onzekerheid. Marc verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag. “Maar we geven niet op. We stoppen niet met zoeken”, zegt de vader van Marly, de vriendin van Marc die in Best woont. De poltie heeft ook nog geen idee waar Marc is. Een passantenonderzoek vrijdagnacht leverde niets op.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

“Maar natuurlijk is het frustrerend dat we niet weten wat er is gebeurd en waar Marc is. Dit zeker nu de tijd verstrijkt.” Details over waar familie en vrienden nog zoeken en welke acties ze ondernemen, geeft de vader van Marly niet. “Dit in het belang van het onderzoek”, zegt hij.

Wachten op privacy instellingen...

“Eén ding staat voor ons als een paal boven water”, gaat hij verder. “We sluiten als familie en vrienden uit dat Marc zichzelf iets heeft aangedaan. Behalve dit weten we niks. Het is zoeken naar een speld in een hooiberg.”  
Geen spoor van MarcDe kickbokser verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag. Hij zou naar zijn vriendin in Best gaan, maar kwam daar niet aan. Zijn auto werd zondag wel gevonden in Best, maar van Marc was geen spoor te bekennen.
LEES OOK: Zullen we Marc ooit vinden? Vrienden vermiste kickbokser vrezen het ergste
“We hebben onze hoop gevestigd op de politie. Over hun aanpak hebben we een goed gevoel. En we vertrouwen erop dat ze met de juiste middelen en op de juiste plekken zoeken.”
Ouders MarcDe familie van De Bonte doet voor de Belgische zender RTV een emotionele oproep. "Als er iemand iets weet, hoe klein ook, vertel het" zo roept Marc's vader de kijkers op in een filmpje.
Niet meer tips Een woordvoerder van de politie laat weten dat er na de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdagavond niet meer tips zijn binnen gekomen. Woensdag werd al bekend dat er achttien tips waren binnengekomen, maar concrete tips zaten daar niet bij.
Toch hoopt de vader van de vriendin van Marc dat mensen zich blijven melden bij de politie met informatie die ze hebben. “Alle informatie is welkom”, zegt hij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.