Bastketballers New Heroes doen naam eer aan, na vijf nederlagen nu tweede zege op rij

12 november 2016 om 22:21 • Aangepast 21 november 2020 om 06:05
nl
New Heroes heeft voor de tweede keer op rij gewonnen. De ploeg uit Den Bosch was op bezoek bij BSW met 61-80 te sterk voor de ploeg uit Weert. Door de zege kan New Heroes voorzichtig omhoog kijken in de competitie.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Vorige week speelde New Heroes voor het eerst onder de nieuwe naam, toen werd er met 76-66 gewonnen van Aris Leeuwarden. De club uit Den Bosch wilde die eerste competitiezege een vervolg geven, dat bleek uit de fanatieke en goede start. Na een 0-8 voorsprong ging het met een 31-42 voorsprong rusten.
In het derde en vierde kwart kwam die voorsprong niet meer in gevaar. Aan het einde van de wedstrijd stond er 61-80 op het scorebord. Door de tweede zege op rij staat New Heroes nu op vier punten uit zeven wedstrijden. Voorzichtig kan het nu omhoog gaan kijken, hekkensluiter BSW staat na evenveel duels nog op nul punten.

Wachten op privacy instellingen...

'Hoogvlieger' WattsBij New Heroes maakte Justin Watts zijn debuut. De Amerikaan werd eind oktober vastgelegd en kon in Weert zijn eerste minuten maken. In het verleden speelde de shooting guard in onder meer Australië, Mexico, Japan en Uruguay. Een onuitwisbare indruk heeft hij nog niet achtergelaten, maar hij krijgt de tijd.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.