Man (32) omgekomen bij ongeluk op A58 bij Bergen op Zoom - Omroep Brabant

Man (32) omgekomen bij ongeluk op A58 bij Bergen op Zoom

13 november 2016 om 11:24
De beheerder kreeg klappen en werd bij zijn keel gegrepen (archieffoto).
De beheerder kreeg klappen en werd bij zijn keel gegrepen (archieffoto).
Bij een ongeval op de snelweg A58 bij Bergen op Zoom is zaterdagnacht een man om het leven gekomen. Hij is aangereden door een vrachtauto. Het slachtoffer is een 32-jarige man uit Bergen op Zoom.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

De politie kreeg rond half één een melding van de vrachtwagenchauffeur over de aanrijding. Hij was gestopt bij een tankstation en vertelde dat hij op de snelweg iets had geraakt. Hij dacht aan een voorwerp of dier. Zijn vrachtauto had aan de voorkant ook schade.
Man in de bermTerwijl agenten met de man stonden te praten, kreeg de politie een nieuwe melding dat er mogelijk iemand in de berm lag bij de A58. Andere agenten gingen naar de afslag en vonden daar de 32-jarige man. Hij was op dat moment al overleden.
'Chauffeur treft geen blaam'De politie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. Volgens een politiewoordvoerder 'treft de vrachtwagenchauffeur geen blaam'. "Er zijn geen aanwijzingen dat de man roekeloos reed of iets verkeerd deed", vertelt hij. De chauffeur, een 27-jarige man uit het Bulgaarse Stara Zagora, zal dus niet vervolgd worden.
Na het ongeval werd de afslag richting Roosendaal afgezet. Het verkeer is omgeleid.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...