Ernstig ongeluk in Gemert: automobilist ramt huis, man zwaargewond [FOTO’S]

13 november 2016 om 18:59
nl
Een auto heeft zaterdagnacht de voorgevel van een huis aan de Zandstraat in Gemert geramd. Daarbij is de bestuurder zwaargewond geraakt. Zijn auto raakte total loss en is door een berger afgevoerd. De ravage op de Zandstraat was enorm.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De bestuurder in kwestie reed rond vier uur ’s nachts over de Zandstraat, toen hij opeens de macht over het stuur verloor en van de weg raakte. Hij reed over het fietspad, ramde een hekwerk en botste vervolgens tegen de woning.
OpengekniptNa de harde klap raakte de auto weer op de weg tot stilstand. Buurtbewoners die flinke kabaal hoorden, waarschuwden de hulpdiensten.
Brandweerlieden moesten het gecrashte voertuig openknippen om bij het slachtoffer te kunnen. Onder politiebegeleiding is hij met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.  
Urenlang afgeslotenVerkeersanalisten van de politie hebben sporenonderzoek gedaan om de oorzaak van het ongeluk vast te stellen. De Zandstraat was urenlang afgesloten in verband met het onderzoek.
De bewoonster van de woning was op het moment van de aanrijding niet thuis. Inspecteurs doen later zondag onderzoek naar de schade en bepalen dan of het huis moet worden gestut.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.