Oranje-debutanten Brenet en Ramselaar ontbreken nog bij PSV

14 november 2016 om 12:21 • Aangepast 21 november 2020 om 06:04
nl
PSV trainde maandagochtend zonder de kersverse internationals Joshua Brenet en Bart Ramselaar. Het duo deed mee met Oranje tegen Luxemburg en keert maandagmiddag pas terug in Eindhoven.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Oranje won zondagavond met 3-1 in Luxemburg en zowel Brenet als Ramselaar begon dit duel in de basis. Het was voor beide PSV'ers het eerste basisoptreden in Oranje. De heren debuteerden afgelopen woensdag in de oefeninterland tegen België al officieel in het keurkorps van bondscoach Danny Blind.

Luuk de Jong, die bij Oranje niet van de bank kwam, keert ook maandagmiddag terug in Eindhoven. Op de training, maandagochtend, maakten Jeroen Zoet, Siem de Jong en Jürgen Locadia weer hun opwachting. Het drietal, dat kampt met blessures, lijkt daarmee op de weg terug. Davy Pröpper stond ook op het veld, maar trainde apart van de groep. De middenvelder hoopt zaterdag tegen Willem II te kunnen spelen.

Niet volledigPSV was op de ochtendtraining nog lang niet volledig. Ook internationals als Héctor Moreno en Andrés Guardado waren er niet bij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.