Pas woensdag duidelijkheid over blessure PSV'er Guardado

14 november 2016 om 14:01
Er wordt woensdag meer duidelijkheid verwacht over de ernst van de blessure van Andrés Guardado. De Mexicaan keert dan terug in Eindhoven. De middenvelder liep zaterdag een blessure op in het WK-kwalificatieduel van zijn vaderland tegen de Verenigde Staten.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

De PSV’er moest het veld binnen een half uur verlaten met hamstringklachten. De exacte ernst daarvan is trainer Phillip Cocu niet bekend. "Dat laten we woensdag verder onderzoeken", aldus de oefenmeester. Guardado gaf zelf aan dat hij verwacht een paar weken buitenspel te staan.
Cocu is niet blij met de afwezigheid van de middenvelder. "Maar we weten nog niet wat er precies met hem aan de hand is. Dus het is voorbarig om al conclusies te trekken." De trainer hoopt dus dat het allemaal meevalt. Op het middenveld heeft PSV al de nodige afwezigen. Ook Jorrit Hendrix, Davy Pröpper en Siem de Jong zijn op dit moment uit de roulatie.
SchwaabDe Duitser Daniel Schwaab zou een optie voor de middenlinie kunnen zijn. Bij vorige clubs speelde hij ook af en toe als middenvelder. Bij PSV heeft Schwaab vooral een rol in de verdediging.

Wachten op privacy instellingen...