Vechtpartij met schep in Dongen: politie zoekt nog vechtersbazen - Omroep Brabant

Vechtpartij met schep in Dongen: politie zoekt nog vechtersbazen

14 november 2016 om 14:30
De vechtpartij tussen twee groepen jongeren in Dongen, afgelopen zondagavond, is het gevolg van een lopend conflict. Dat meldt de politie maandag. Een 20-jarige man uit Hank werd in een appartement aan de Paukenlaan mishandeld met een schep en bedreigd met een vuurwapen. Vijf mensen werden opgepakt, vijf anderen zijn nog op de vlucht.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De politie tast nog in het duister over de toedracht van de mishandeling.
Lopend conflictDe 20-jarige man was zondagavond samen met een 21-jarige man uit ‘s-Gravenmoer naar het appartement van een 21-jarige vrouw gegaan. Hij wilde daar kennelijk praten over een lopend conflict.
Behalve de bewoonster waren nog een 22-jarige vrouw uit Rijen en een 22-jarige man uit Hank aanwezig. Tijdens dat bezoek zijn kennelijk vijf andere personen het appartement binnengekomen die de 20-jarige man met een schep mishandelden.
Straat afgezetOok zou hij door een van hen bedreigd zijn met een vuurwapen. De daders sloegen daarna op de vlucht. De politie zette na de ruzie de straat af, omdat in eerste instantie gedacht werd dat de man met het vuurwapen nog binnen was.  
De politie hield alle jongeren aan die nog aanwezig waren in het appartement. Drie van hen werden snel weer vrijgelaten.
ArrestatiesEen 22-jarige man uit Hank en 21-jarige man uit ’s Gravenmoer zitten nog vast voor verder onderzoek. Op dit moment ontbreekt nog ieder spoor van de voortvluchtige verdachten.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...