PSV'er Ramselaar had posters van Sneijder en Robben op jongenskamer

14 november 2016 om 18:54 • Aangepast 21 november 2020 om 06:03
nl
Bart Ramselaar stond zondag voor het eerst in de basis bij Oranje. Samen met jeugdhelden Wesley Sneijder en Arjen Robben luisterde hij naar het volkslied. Op zijn jongenskamer had Ramselaar posters van beide spelers hangen. "Ja, op het plafond. Daar kon ik altijd naar kijken voordat ik ging slapen."
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Ramselaar hoopte toen al ooit in Oranje te spelen. "Ik wilde op een dag ook zelf zo'n speler worden. Dat ik nu met ze samen heb gespeeld is een heel apart gevoel. Maar het is vooral heel mooi."
Iedereen internationalDe middenvelder gaat, nu hij zijn debuut heeft gemaakt, niets anders doen. "Bij PSV is zo'n beetje iedereen international, dus ik ga me echt niet anders gedragen nu. Met dit debuut is een droom is uitgekomen. Dit is wat ik altijd wilde bereiken en daar ben ik heel trots op."

Wachten op privacy instellingen...

Ramselaar kwam maandagmiddag in Eindhoven aan en dat bleef niet onopgemerkt. "Iedereen was positief en feliciteerde me." Ploeggenoot Joshua Brenet werd ook volop gefeliciteerd. Ook de PSV-verdediger heeft zijn eerste minuten in Oranje gemaakt. "Het was prachtig", blikt hij terug. "Ik kan trots op mezelf zijn."
Dom foutjeToch was het optreden van Brenet in Oranje niet helemaal zonder missers. De PSV'er veroorzaakte een strafschop, waaruit Luxemburg kon scoren. "Een dom foutje, maar verder kan ik tevreden zijn."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.